Σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας, Διεθνολόγος.

Υποψήφιος Διδάκτορας με γνωστικό αντικείμενο:  «Στρατηγική Επικοινωνία και Διαχείριση Κρίσεων», στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Εκτελεστικός Διευθυντής και ιδρυτικό στέλεχος του Εργαστηρίου Στρατηγικής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης  του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Κατέχω Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (M.Sc.) στις Διεθνείς Σχέσεις και τις Ευρωπαϊκές Πολιτικές με έμφαση στην Πολιτική Επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Στο πλαίσιο του διδακτορικού ασκώ ερευνητικά καθήκοντα υπό το Εργαστηρίο Στρατηγικής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης. Στο πλαίσιο των διδακτικών μου καθηκόντων έχω αναλάβει την μεταφορά και διδασκαλία του μαθήματος: «Πολιτιστική και Δημόσια Διπλωματία» στα αγγλικά για φοιτητές του Erasmus.

Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως Account Manager για εταιρία πολιτικής επικοινωνίας και ως Social Media Manager διαχειριζόμενος λογαριασμούς πελατών για  σκοπούς Digital Marketing και Political Profiling.

Έχω επίσης εργαστεί ως Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Διαφήμισης της Σερραϊκής Εκδοτικής Εταιρίας CITIZEN, όπου είχα αναλάβει καθήκοντα οργάνωσης του τμήματος μάρκετιγκ με στόχο την προώθηση διαφημιστικών πακέτων και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας κυρίως της εβδομαδιαίας εφημερίδας (CITIZEN Newspaper), του ραδιοφωνικού σταθμού (ZENITH 88,8) και του εποχικού περιοδικού (CITIZEN Mag).

Τον Ιανουάριο του 2015 εργάστηκα κατά την Προεκλογική εκστρατεία σε υποψήφια Βουλευτή, ως Υπεύθυνος Εκστρατείας (Campaign Manager).

Τέλος, διατέλεσα βοηθός Στρατηγικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Υποθέσεων στο Γραφείο Στρατηγικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Υποθέσεων του Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες.

Τα επιστημονικά μου ενδιαφέροντα καλύπτουν τα πεδία: Διαχείριση Κρίσεων και Εικόνας · Στρατηγική Επικοινωνία · Οργάνωση και Διαχείριση Προπαγάνδας ·  Πολιτική Διαφήμιση και Πολιτικό Μάρκετινγκ · Ανάλυση πολιτικού λόγου και Ρητορική Επικοινωνία · Nation και Place Branding · Δημόσια Διπλωματία και Πολιτιστική Διπλωματία· Επικοινωνιακές Εκστρατειές· Ψυχολογικές Επιχειρήσεις · Σχέσεις Ένοπλων Δυνάμεων και Μέσων Ενημέρωσης.

Advertisements