Μία νέα Αρχή

Μία νέα αρχή λένε είναι πάντα δύσκολη…Συνήθως έτσι είναι, όμως αυτό δεν την αποκλείει από το να είναι ευχάριστη. Πάντα θυμόμαστε και ανατρέχουμε στο πώς ξεκίνησαν όλα, από κάτι αθώο, κάτι απλό. Πάντα αναπολούμε στιγμές που μας έφτασαν μέχρι εδώ.

Μία τέτοια αρχή είναι και αυτή σήμερα. Μία τυχαία, μικρή προσπάθεια η οποία μπορεί να οδηγήσει σε κάτι καλό ή σε κάτι κακό αλλά σίγουρα θα υπάρχει, θα έχει ξεκινήσει, θα έχει πραγματοποιηθεί. Κάπως έτσι λοιπόν θα ξεκινήσει και η δική μου προσπάθεια στον κόσμο της ηλεκτρονικής επικοινωνίας του διαδικτύου. Μία προσπάθεια που, αν και πολλοί φίλοι μου το δοκίμαζαν χωρίς πολλά πολλά, εγώ πάντοτε δίσταζα.

Στη σελίδα αυτή θα ασχοληθώ με την πολιτική. Είτε είναι εσωτερική είτε σε διεθνές επίπεδο. Θα γράφω άρθρα γνώμης και άρθρα που αναλύουν την πραγματικότητα και τα γεγονότα είτε από μια κριτική ματιά είτε μέσα από το πρίσμα επιστημονικών θεωρήσεων, κυρίως της ρητορικής, της πολιτικής επικοινωνίας και των διεθνών σχέσεων. Θα δημοσιεύονται άρθρα του διεθνούς και εσωτερικού τύπου άλλοτε μεταφρασμένα και άλλοτε όπως είναι.

Σκοπός είναι να δημιουργηθεί μία πλατφόρμα η οποία θα συγκεντρώσει το απαραίτητο υλικό μπροστά στην πληθώρα των πληροφοριών που μας βομβαρδίζει καθημερινά, το οποίο θα έχει στόχο την αποκρυστάλλωση της πραγματικότητας και όσο το δυνατόν της αντικειμενικότητας πάνω σε ζητήματα επικαιρότητας.

Ένα νέο προσωπικό εγχείρημα, ένα νέο ξεκίνημα και ίσως δύσκολο, αλλά σε κάθε περίπτωση παραμένει ένα εγχείρημα.

Καλή μας αρχή λοιπόν,

Α.Ν.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s